AnaSayfa / Genel / Kahve falında başına tülbent bağlamak

Kahve falında başına tülbent bağlamak

Kahve falında başına tülbent bağlamak hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında başına tülbent bağlamak gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki görev, sorumluluk veya yükleri azaltacak planlar yapmanız gerekiyor.

Kahve falında başına tülbent bağlamak zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında başına beyaz tülbent bağlamak rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz tülbent bağlamak uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tülbent bağlamak hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı tülbent bağlamak yetkili bir göreve atanacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına işaret eder.

Kahve falında başına beyaz tülbent takmak uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başına beyaz tülbent örtmek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başını tülbentle örtmek eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir