AnaSayfa / Genel / Kahve falında başı bağlamak

Kahve falında başı bağlamak

Kahve falında başı bağlamak işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, onu borçtan kurtaracağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına, gönül yaralarının iyileşeceği, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başı bağlamak gördüyseniz:

  • En küçük detayı bile dikkatle ele almalısınız.

Kahve falında başına beyaz tülbent bağlamak geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin başını bağlamak yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, çok iyi işler ortaya konacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başına eşarp bağlamak rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında başına yemeni bağlamak zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına işarettir.

Kahve falında başına tülbent bağlamak sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başı bağlamak yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında baş bağlamak borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şal bağlamak ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir