AnaSayfa / Genel / Kahve falında başına beyaz tülbent bağlamak

Kahve falında başına beyaz tülbent bağlamak

Kahve falında başına beyaz tülbent bağlamak ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, çok mutlu edeceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında başına beyaz tülbent bağlamak gördüyseniz:

  • Aşırı çalışmak veya arzu ettiğiniz rakamlarda gelir elde edememekse sizi aşağı çekebilir.

Kahve falında başına beyaz tülbent bağlamak iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında başına tülbent bağlamak işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz tülbent bağlamak uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başına beyaz tülbent örtmek patron olunacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başına beyaz tülbent takmak hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına tabir olunur.

Kahve falında başında beyaz tülbent görmek başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, kötü karakterli bir kadına rivayet etmektedir.

Kahve falında tülbent bağlamak işlerin kötü bir duruma geleceğine, onlara çok bağlı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı tülbent bağlamak bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir