AnaSayfa / Genel / Kahve falında baş bağlamak

Kahve falında baş bağlamak

Kahve falında baş bağlamak malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına, maddi imkânlarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında baş bağlamak gördüyseniz:

  • Yavaşlayan, ertelenen ya da durma noktasına gelen konular hızlanmaya hareketleniyor.

Kahve falında başı bağlamak uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başına beyaz tülbent bağlamak ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başına yemeni bağlamak bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına işaret eder.

Kahve falında başına tülbent bağlamak eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında başına eşarp bağlamak sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, başarılı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baş bağlamak işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin başını bağlamak yeniden sulh ortamının sağlanacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabı bağcık bağlamak çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir