AnaSayfa / Genel / Kahve falında başına yemeni bağlamak

Kahve falında başına yemeni bağlamak

Kahve falında başına yemeni bağlamak eşiyle arasına nifak sokulacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başına yemeni bağlamak gördüyseniz:

  • Duyduklarınız veya söylenenler doğru olmayabilir.

Kahve falında başına yemeni bağlamak anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz yemeni bağlamak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı yemeni bağlamak bütçesinin genişleyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına işaret eder.

Kahve falında yazma yemeni görmek büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı yemeni görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, daha iyi anlaşır olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oyalı yemeni görmek onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz yemeni görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine işaret eder.

Kahve falında yemeni oyası görmek bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir