AnaSayfa / Genel / Kahve falında poşet bağlamak

Kahve falında poşet bağlamak

Kahve falında poşet bağlamak geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, ilerleyeceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, ekmeğinin bereketleneceğine yorulur.

Kahve falında poşet bağlamak gördüyseniz:

  • Herşeyi yönetmeye çalışıyor tüm kararları siz vermek istiyorsunuz.

Kahve falında poşet bağlamak malının da eksilmeyeceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında poşetin içinde para görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında bir poşet balık almak keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında poşet içinde para görmek göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında bir poşet elma görmek mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir poşet dolusu yumurta görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında poşet dolusu kağıt para görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında poşette para görmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, insanlar tarafından ayıplanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir