AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin başından su dökmek

Kahve falında birinin başından su dökmek

Kahve falında birinin başından su dökmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, bereketinin artacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, çok büyük hayır duaları alacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına alamet eder.

Kahve falında birinin başından su dökmek gördüyseniz:

  • Belli bir konunun yatışması için daha esnek olmanız gerektiğini düşünebilirsiniz.

Kahve falında başından aşağı su dökmek büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında başına su dökmek çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin başına su dökmek başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında başa su dökmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin başından su dökmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine delalet eder.

Kahve falında başına tuz dökmek yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında başına gül dökmek moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eve su dökmek hileli bir işle karşılaşılacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir