AnaSayfa / Genel / Kahve falında başına gül dökmek

Kahve falında başına gül dökmek

Kahve falında başına gül dökmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, işinin başından ayrılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başına gül dökmek gördüyseniz:

  • Duygularınızın bilinir olması olsılığı yüksek veya siz duygularınızı göstermek istiyorsunuz.

Kahve falında başına gül dökmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gül yaprağı dökmek çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, bilgilerle donanacağına tabir olunur.

Kahve falında gül dökmek büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başa su dökmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başından aşağı su dökmek dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başına tuz dökmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında birinin başına su dökmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında başına su dökmek şan şöhret kazanacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir