AnaSayfa / Genel / Kahve falında başına tuz dökmek

Kahve falında başına tuz dökmek

Kahve falında başına tuz dökmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, zor günler geçirileceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, parasının ve malının eksik kalmayacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında başına tuz dökmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ya da sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren planlarınız ilişkilerinizin güçlenmesine yardım edebilir.

Kahve falında başına tuz dökmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret eder.

Kahve falında suya tuz dökmek onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına inanılır.

Kahve falında yere tuz dökmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denize tuz dökmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına işarettir.

Kahve falında birinin üzerine tuz dökmek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuzu yere dökmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezara tuz dökmek çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında tuz ruhu dökmek işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir