AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin başına su dökmek

Kahve falında birinin başına su dökmek

Kahve falında birinin başına su dökmek gidilecek yönün belirleneceğine, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, aylık gelirinin artacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına delalettir.

Kahve falında birinin başına su dökmek gördüyseniz:

  • Belli konulardaki istekliliğinizi biraz frenlemenizde fayda var.

Kahve falında birinin başına su dökmek borçların ve dertlerin biteceğine, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başına su dökmek muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin başından su dökmek insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başından aşağı su dökmek yepyeni biri haline geleceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına delalet eder.

Kahve falında başa su dökmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başına gül dökmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında başına tuz dökmek dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, bir şeyden zarar görmeye alamet etmektedir.

Kahve falında ufak su dökmek falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir