AnaSayfa / Genel / Kahve falında bal yediğini görmek

Kahve falında bal yediğini görmek

Kahve falında bal yediğini görmek hasretin ve özlemin biteceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, küslerin ve dargınların barışacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, şerefe ve izzete, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, kesesinin dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bal yediğini gördüyseniz:

  • Kapalı kapılar ardında sizin için olumlu gelişmeler söz konusu oluyor olabilir.

Kahve falında ölüye bal yedirmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında çocuğuna bal yedirmek sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, kısmetlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayının bal yediğini görmek özel hayatının renkleneceğine, hayattan daha zevk alacağına rivayet eder.

Kahve falında bal yedirmek bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir başkasının bal yediğini görmek mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğe bal yedirmek yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin bal yediğini görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında bal yediğini görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir