AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının bal yediğini görmek

Kahve falında arkadaşının bal yediğini görmek

Kahve falında arkadaşının bal yediğini görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, zorluklarının biteceğine, sorunların ve sıkıntıların artacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının bal yediğini gördüyseniz:

  • Duygusal veya ticari bir bağlantının işlevselliği sorgulanabilir.

Kahve falında arkadaşının bal yediğini görmek kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğa bal yedirmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında ölen birine bal yedirmek kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının bal yediğini görmek kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına işaret eder.

Kahve falında petek bal yediğini görmek içine büyük bir huzurun dolacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında petekten bal yediğini görmek para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında bal kaymak yediğini görmek sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında ayıya bal yedirmek işinde profesyonel kimse olacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir