AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin bacaklarının olmadığını görmek

Kahve falında birinin bacaklarının olmadığını görmek

Kahve falında birinin bacaklarının olmadığını görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin bacaklarının olmadığını gördüyseniz:

  • Farklı seçeneklere sahipsiniz.

Kahve falında bacakların olmadığını görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir bacağının olmadığını görmek destek göreceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına inanılır.

Kahve falında bacağın olmadığını görmek hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine inanılır.

Kahve falında birinin bacaklarının olmadığını görmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, tatsız haberlerin alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacaklarının olmadığını görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin bacağının olmadığını görmek her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacağının olmadığını görmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının bacağının olmadığını görmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir