AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağın olmadığını görmek

Kahve falında bacağın olmadığını görmek

Kahve falında bacağın olmadığını görmek kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine alamet eder.

Kahve falında bacağın olmadığını gördüyseniz:

  • Ani değişikliklere hazır olun.

Kahve falında birinin bacağının olmadığını görmek kafa olarak daha rahat edileceğine, olmayacak hayallere kapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının bacağının olmadığını görmek borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir bacağının olmadığını görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin bacaklarının olmadığını görmek sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında bacaklarının olmadığını görmek kimse ile tartışmayacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine delalettir.

Kahve falında bacağının olmadığını görmek güvensizliğini yeneceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına alamet eder.

Kahve falında bacağın olmadığını görmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacakların olmadığını görmek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir