AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarının olmadığını görmek

Kahve falında bacaklarının olmadığını görmek

Kahve falında bacaklarının olmadığını görmek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, sorunların kalmayacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, büyük bir servete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacaklarının olmadığını gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizi, ortak kaynak kullanımı ya da ekip çalışması gerektiren işlerinizi veya duygusal ilişkilerinizi ele alış biçiminizde haklıydınız.

Kahve falında arkadaşının bacağının olmadığını görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağın olmadığını görmek gözyaşına boğulacağına, sıkıntılarına ortak olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin bacaklarının olmadığını görmek yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bir bacağının olmadığını görmek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında bacaklarının olmadığını görmek hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine alamet eder.

Kahve falında bacağının olmadığını görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine inanılır.

Kahve falında bacakların olmadığını görmek uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin bacağının olmadığını görmek kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir