AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakların olmadığını görmek

Kahve falında bacakların olmadığını görmek

Kahve falında bacakların olmadığını görmek çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacakların olmadığını gördüyseniz:

  • Devamlı hareket halinde olmanız gerekebilir.

Kahve falında bacakların olmadığını görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacaklarının olmadığını görmek yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına inanılır.

Kahve falında bir bacağının olmadığını görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında bacağın olmadığını görmek girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, istediği projeleri yapamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacağının olmadığını görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine delalettir.

Kahve falında birinin bacaklarının olmadığını görmek bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında birinin bacağının olmadığını görmek keyfinin ve moralinin kaçacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının bacağının olmadığını görmek güven kaybı yaşanacağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir