AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağının olmadığını görmek

Kahve falında bacağının olmadığını görmek

Kahve falında bacağının olmadığını görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, imkânlarının da genişleyeceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında bacağının olmadığını gördüyseniz:

  • Sizin için en kötü durum kararsızlıktırBeklenmedik tesadüfler güzel sonuçlar getirebilir.

Kahve falında bir bacağının olmadığını görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin bacaklarının olmadığını görmek çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin bacağının olmadığını görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine delalet eder.

Kahve falında bacaklarının olmadığını görmek sorunlu zamanlar geçireceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının bacağının olmadığını görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında bacağının olmadığını görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacakların olmadığını görmek işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında bacağın olmadığını görmek kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir