AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının bacağının olmadığını görmek

Kahve falında arkadaşının bacağının olmadığını görmek

Kahve falında arkadaşının bacağının olmadığını görmek yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının bacağının olmadığını gördüyseniz:

  • Duygusal seçimler yapmanız iş hayatınızı olumsuz etkileyebilir.

Kahve falında arkadaşının bacağının olmadığını görmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin bacağının olmadığını görmek verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında birinin bacaklarının olmadığını görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bir bacağının olmadığını görmek eline geçen kazancı boşa harcayacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında bacakların olmadığını görmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına işarettir.

Kahve falında bacağının olmadığını görmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine işarettir.

Kahve falında bacağın olmadığını görmek karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine işaret eder.

Kahve falında bacaklarının olmadığını görmek böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, duymadığı sözleri duyacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir