AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bacağının olmadığını görmek

Kahve falında bir bacağının olmadığını görmek

Kahve falında bir bacağının olmadığını görmek bunu şeref sayacağına, herkesin takdirini toplayacağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir bacağının olmadığını gördüyseniz:

  • Aile veya duygusal ilişkilerinizle ilgili bir mutluluk yaşamanız, birlikte bir yerde eğlenmeniz mümkündür.

Kahve falında arkadaşının bacağının olmadığını görmek ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, işe başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacakların olmadığını görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında bir bacağının olmadığını görmek gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bacağının olmadığını görmek sorumlu tutacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin bacaklarının olmadığını görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, alım gücünün artacağına delalet eder.

Kahve falında birinin bacağının olmadığını görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına alamet eder.

Kahve falında bacaklarının olmadığını görmek rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bacağın olmadığını görmek maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir