AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin bacağının olmadığını görmek

Kahve falında birinin bacağının olmadığını görmek

Kahve falında birinin bacağının olmadığını görmek işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, durumunuzun iyileşeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, kişinin tek başına kalacağına, insanlara yardım edeceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında birinin bacağının olmadığını gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki Astrolojik etkiler istenmeyen durumlara karışmanıza sebep olabilir.

Kahve falında bacakların olmadığını görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bacağının olmadığını görmek geçiminin yerinde olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin bacaklarının olmadığını görmek aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının bacağının olmadığını görmek çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin bacağının olmadığını görmek maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir bacağının olmadığını görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına delalet eder.

Kahve falında bacaklarının olmadığını görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, ruhsal korkularından da arınacağına işarettir.

Kahve falında bacağın olmadığını görmek keyifleneceğine ve afiyette olacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir