AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin bacağını kıllı görmek

Kahve falında birinin bacağını kıllı görmek

Kahve falında birinin bacağını kıllı görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, art niyetli kişilere uyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin bacağını kıllı gördüyseniz:

  • Fizik planda bazı şeyler yapmak yerine durum değerlendirmesi yaparsanız bazı gerçekleri keşfedebilirsiniz.

Kahve falında bacakta uzun kıl görmek düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacağının kıllarını almak hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıllı kadın bacağı görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, zor ve kötü günlerin geleceğine delalettir.

Kahve falında bacağın kıllandığını görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacaktaki kılı almak epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bacaklarının kılını almak mal ve mülkün telafi edileceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında bacak kılları traş etmek ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacak kılını almak anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir