AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağın kıllandığını görmek

Kahve falında bacağın kıllandığını görmek

Kahve falında bacağın kıllandığını görmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, kısmetinin de açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, yalnız hissetmeye yorulmaktadır.

Kahve falında bacağın kıllandığını gördüyseniz:

  • Bir anlaşma geleceğinizi etkileyebilir.

Kahve falında bacaklarının kıllandığını görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Kahve falında bacak kılı traş etmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bacakları kıllanmak kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına delalet eder.

Kahve falında bacak kıllarını kesmek hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine alamet eder.

Kahve falında bacaktaki kılı almak dileklerinin gerçekleşeceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacak kıllarını aldırmak başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadının bacaklarını kıllı görmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, nimet bolluğu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının bacaklarını kıllı görmek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir