AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarının kılını almak

Kahve falında bacaklarının kılını almak

Kahve falında bacaklarının kılını almak yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, mallarının artacağına, küslükleri gidereceğine, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, ev içinde mutluluğun artacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, başarı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında bacaklarının kılını almak gördüyseniz:

  • Özlediğiniz veya sevdiğiniz bir kişiyle daha fazla vakit geçirebilmek amaçlı jestler yapabilirsiniz ya da kendinizi affettirebilirsiniz.

Kahve falında bacakda kıl görmek dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının bacağında kıl görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine delalet eder.

Kahve falında bacakları kıllanmak kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacak kıllarını almak sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında bacak kılı almak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında bir kadının bacaklarında kıl görmek zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında bacağından kıl koparmak çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacaklarının kılını almak şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir