AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacak kılları traş etmek

Kahve falında bacak kılları traş etmek

Kahve falında bacak kılları traş etmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, doyasıya hasret gidereceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, elindekileri de kaptıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacak kılları traş etmek gördüyseniz:

  • Diğerleriyle ilişkileriniz esnasında bazı jestler ya da yeni bağlantılar söz konusu olabilir.

Kahve falında bacaktan kıl koparmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacağında kıl olduğunu görmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacak arasında kıl görmek maddi zarar edeceğine, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacaklarının kılını almak planlarının istediği şekilde işleyeceğine, büyük bir şöhrete sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında bacak kılı aldırmak işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına yorulur.

Kahve falında bacaklarında kıl görmek malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağındaki kılları aldığını görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağında çok kıl görmek uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir