AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakta uzun kıl görmek

Kahve falında bacakta uzun kıl görmek

Kahve falında bacakta uzun kıl görmek kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacakta uzun kıl gördüyseniz:

  • İnsanları etkilerek istediğinizi yaptırtmanız çok kolaydır.

Kahve falında bacakta uzun kıllar görmek bir sağlık sorunu yaşanacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine delalet eder.

Kahve falında bacakta uzun kıl görmek kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında uzun bacaklı at görmek ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, çalışmalarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun bacaklı örümcek görmek razı geleceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun bacak görmek el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun bacaklı insan görmek kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında bacakların kıllandığını görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına işarettir.

Kahve falında bacaklardaki kılları almak daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir