AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıllı kadın bacağı görmek

Kahve falında kıllı kadın bacağı görmek

Kahve falında kıllı kadın bacağı görmek iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıllı kadın bacağı gördüyseniz:

  • Biraz içe kendinize kapanın.

Kahve falında bir kadının bacaklarını kıllı görmek elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadının bacağında kıl görmek sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadının bacaklarında kıl görmek sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kadının bacağını kıllı görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadının bacaklarını kıllı görmek ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine delalet eder.

Kahve falında kadın bacağında kıl görmek haramdan ve zinadan uzak duracağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kıllı kadın bacağı görmek âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine inanılır.

Kahve falında bacaklardaki kılları almak duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir