AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaktaki kılı almak

Kahve falında bacaktaki kılı almak

Kahve falında bacaktaki kılı almak mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, maddi durumunun düzeleceğine, güzelliklere rast gelineceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında bacaktaki kılı almak gördüyseniz:

  • İşinizi veya sağlığınızı ilgilendiren konularda aksilikler veya sıkıntılar olabilir.

Kahve falında bacak kılı yolmak dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına inanılır.

Kahve falında bacak kılı almak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacaklarının kıllarını almak yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, konfor ve lüks içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bacak kılları traş etmek bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacak kıllarını aldığını görmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında bacağında kıl görmek maddi yükünün artacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının bacağında kıl görmek daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacakta kıl almak gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir