AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağının kıllarını almak

Kahve falında bacağının kıllarını almak

Kahve falında bacağının kıllarını almak bereketin ve verimin çoğalacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, şansının da açık olacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağının kıllarını almak gördüyseniz:

  • Fırsatlara dikkat edin.

Kahve falında bacak kılları traş etmek yol kat edeceğine, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bacakda kıl görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kılsız bacak görmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacak kılı görmek kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına yorulur.

Kahve falında bacakta beyaz kıl görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıllı erkek bacağı görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında bacağındaki kılları temizlemek işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine alamet eder.

Kahve falında kılsız erkek bacağı görmek helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir