AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacak kılını almak

Kahve falında bacak kılını almak

Kahve falında bacak kılını almak verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, maddi durumun düzeltileceğine, bereketi ve zenginliği bulacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacak kılını almak gördüyseniz:

  • Başkalarına etkilemek için değil, gittiğiniz yolda başarılı olmak için uğraşmalısınız.

Kahve falında bacak kılını almak yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacakları kıllı görmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine delalet eder.

Kahve falında bacaklarının kıllarını almak sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine yorulur.

Kahve falında bacaktaki kılı temizlemek pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında bacağında kıl görmek bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının bacağında kıl görmek dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kendi bacağında kıl görmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında bacak kıllarını aldırmak neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir