AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin bacağına dokunmak

Kahve falında birinin bacağına dokunmak

Kahve falında birinin bacağına dokunmak çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, bir sıkıntıya girmeye, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, nitelik ve farklılık geleceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, arkadaştan görülecek faydaya rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin bacağına dokunmak gördüyseniz:

  • Akılcı yaklaşımları belli konularda ilerlemenizde veya bazı problemlerin çözümünde size yardımcı olabilir.

Kahve falında bacak dokunmak maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bacağına dokunmak hayatından çıkaracağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına inanılır.

Kahve falında kadın bacağına dokunmak sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin bacağına dokunmak yeni arkadaşlıklar kurulacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güneşe dokunmak yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine alamet eder.

Kahve falında kabe duvarına dokunmak hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına yorulur.

Kahve falında kadın organına dokunmak uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında böceğe dokunmak başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir