AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşe dokunmak

Kahve falında güneşe dokunmak

Kahve falında güneşe dokunmak mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, malının da eksilmeyeceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına rivayet eder.

Kahve falında güneşe dokunmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler planlarda değişiklik yapmayı gerektirdi veya ani kararlar söz konusu olmuş olabilir.

Kahve falında güneşe dokunmak tatlı yorgunluklar yaşayacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında birinin eline dokunmak içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, beklentilerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cinin dokunduğunu görmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, duyduğu üzüntülerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzüne dokunmak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, her şeyin yenileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında idrara dokunmak muradının gerçekleşeceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin bacağına dokunmak sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında yılana dokunduğunu görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, kötü olayların meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliye dokunmak dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir