AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacak dokunmak

Kahve falında bacak dokunmak

Kahve falında bacak dokunmak üzüleceğine ve yıpranacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, cesaret ve inançla hareket edeceğine, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacak dokunmak gördüyseniz:

  • Psikolojik olarak bazı şeylerin eksikliğini çekiyorsanız, o şeyler doğrultusunda hareket etmelisiniz.

Kahve falında bacağına dokunmak sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin bacağına dokunmak aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına alamet eder.

Kahve falında kadın bacağına dokunmak malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacak dokunmak daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına işarettir.

Kahve falında yanağa dokunmak hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına işaret eder.

Kahve falında şeytana dokunmak kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, bolluk ve bereketin artacağına delalettir.

Kahve falında eline dokunmak başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanağına dokunmak kişinin her işi severek yapacağına, zor durumlarda kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir