AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın bacağına dokunmak

Kahve falında kadın bacağına dokunmak

Kahve falında kadın bacağına dokunmak büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, şerefe ve izzete, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadın bacağına dokunmak gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza ulaşmak için planlarınızı yenilemeniz gerekiyor.

Kahve falında kadın bacağına dokunmak fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacak dokunmak durumun değişmesine, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında birinin bacağına dokunmak kısmetin kapanacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacağına dokunmak beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kadının avret yerine dokunmak yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına işarettir.

Kahve falında kadın göğsüne dokunmak yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına yorulur.

Kahve falında kadına dokunmak yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın organına dokunmak kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir