AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağına dokunmak

Kahve falında bacağına dokunmak

Kahve falında bacağına dokunmak kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, sorunların biteceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, bereketli bir yaşama sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağına dokunmak gördüyseniz:

  • Sizi belli tartışmaların veya güç mücadelelerinin içine çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında birinin bacağına dokunmak işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacağına dokunmak yaşanan kötü olayların unutulacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Kahve falında kadın bacağına dokunmak sorunlu bir dönemin başlayacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında bacak dokunmak isteklerine ve arzularına kavuşacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına yorulur.

Kahve falında kabe duvarına dokunmak çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, zor zamanların geride kalacağına işarettir.

Kahve falında el ele dokunmak aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evliyaya dokunmak övgü dolu sözler işiteceğine, endişeli durumların son bulacağına inanılır.

Kahve falında yanağa dokunmak hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir