AnaSayfa / Genel / Kahve falında böceğe dokunmak

Kahve falında böceğe dokunmak

Kahve falında böceğe dokunmak ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, geçim derdinin sona ereceğine, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, zamanının boşa gideceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine yorulur.

Kahve falında böceğe dokunmak gördüyseniz:

  • Esnek olmanızda fayda var.

Kahve falında böceğe dokunmak hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine işarettir.

Kahve falında evliyaya dokunmak sorunlarının ortadan kalkacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kakaya dokunmak girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, güç alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin yüzüne dokunmak sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına inanılır.

Kahve falında kulağa dokunmak aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında paraya dokunmak yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, fakirlerin güleceğine yorulur.

Kahve falında koluna dokunmak sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında uçağa dokunmak büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir