AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabe duvarına dokunmak

Kahve falında kabe duvarına dokunmak

Kahve falında kabe duvarına dokunmak hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, geleceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, hayırlı işlerde yer alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabe duvarına dokunmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı şekilde düşünmeyen kişilerle tartışabilirsiniz.

Kahve falında kabe duvarına dokunmak kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine rivayet eder.

Kahve falında kabeye dokunmak kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına inanılır.

Kahve falında kabeye dokunduğunu görmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında kabe duvarını öpmek pişmanlığa, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabenin duvarını görmek sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında kabe duvarı görmek ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eline dokunmak makbul olmayan işler yapacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine tabir olunur.

Kahve falında kalbe dokunmak herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir