AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ayaklarının kesildiğini görmek

Kahve falında birinin ayaklarının kesildiğini görmek

Kahve falında birinin ayaklarının kesildiğini görmek kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ticaretinin gelişeceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin ayaklarının kesildiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilere getireceğiniz eleştiri, şikayet veya yorumlar aynı hızla karşılık görebilir.

Kahve falında birinin ayaklarının kesildiğini görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, yüklü siparişler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak tabanının kesildiğini görmek haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında ayakları yerden kesilmek büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında eşinin ayağının kesildiğini görmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak kesilmesini görmek yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına işaret eder.

Kahve falında sağ ayağının kesildiğini görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında ayak parmağının kesildiğini görmek bir sınavdan geçileceğine, işveren koltuğunda oturacağına alamet eder.

Kahve falında ayağın kesilmesini görmek borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir