AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ ayağının kesildiğini görmek

Kahve falında sağ ayağının kesildiğini görmek

Kahve falında sağ ayağının kesildiğini görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sağ ayağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmanıza yardım edebilecek bir kişiyi etkileyebilirsiniz.

Kahve falında sağ ayağının kesildiğini görmek adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına işaret eder.

Kahve falında sağ kolunun kesildiğini görmek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında sağ elin kesildiğini görmek kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sağ elinin kesildiğini görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sağ ayağının koktuğunu görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına inanılır.

Kahve falında sağ ayağının kanadığını görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, ev içinde mutluluğun artacağına tabir olunur.

Kahve falında sağ ayağının koptuğunu görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine alamet eder.

Kahve falında sağ ayağından vurulmak küslerin ve dargınların barışacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir