AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin ayağının kesildiğini görmek

Kahve falında eşinin ayağının kesildiğini görmek

Kahve falında eşinin ayağının kesildiğini görmek gösterilen sabrın tükeneceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, dualarının gerçekleşeceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, engel teşkil edeceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında eşinin ayağının kesildiğini gördüyseniz:

  • İşiniz veya kariyerinizle ilgili planlarınız mükemmel görünüyor.

Kahve falında eşinin ayağının kesildiğini görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine delalettir.

Kahve falında ayaklari kesilmek çalıştığına değeceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında ayak tabanının kesildiğini görmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Kahve falında ayak parmaklarının kesildiğini görmek yeni yatırımlar yapacağına, büyük paralara sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında ayağını kesildiğini görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında ayak tırnaklarının kesildiğini görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında başkasının ayağının kesildiğini görmek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin ayağının kesildiğini görmek kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir