AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak parmağının kesildiğini görmek

Kahve falında ayak parmağının kesildiğini görmek

Kahve falında ayak parmağının kesildiğini görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, saadete ereceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, hem hayatının kurtulacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak parmağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Ay sıkıntısı olmadık sinirsel gerilimler getirebilir.

Kahve falında ayak baş parmağının kesildiğini görmek daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak parmağının kesildiğini görmek yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, çok iyi şeylere delalet eder.

Kahve falında ayak parmaklarının kesildiğini görmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ekonomik olarak kalkınacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının ayak parmaklarının kesildiğini görmek cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızının parmağının kesildiğini görmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında serçe parmağının kesildiğini görmek fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmakların kesildiğini görmek ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında işaret parmağın kesildiğini görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir