AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak kesilmesini görmek

Kahve falında ayak kesilmesini görmek

Kahve falında ayak kesilmesini görmek borç içinde bir yaşam süreceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında ayak kesilmesini gördüyseniz:

  • Kullandığınız farklı ya da alışılmamış yöntemler diğerlerinin tepkisini çekebilir.

Kahve falında ayak parmaklarının kesildiğini görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayaklarının altının kesildiğini görmek büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ayak parmağının kesildiğini görmek hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak kesildiğini görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına işarettir.

Kahve falında babasının ayağının kesildiğini görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine yorulur.

Kahve falında sağ ayağının kesildiğini görmek falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında annesinin ayağının kesildiğini görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine delalet eder.

Kahve falında birinin ayaklarının kesildiğini görmek bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir