AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağın kesilmesini görmek

Kahve falında ayağın kesilmesini görmek

Kahve falında ayağın kesilmesini görmek büyük sıkıntılar içine gireceğine, bolluk içinde yaşamaya, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağın kesilmesini gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı faal olarak kullanmanız, daha fazla sosyalleşmeniz ya da aşk hayatınıza zaman ayırmanız hayatınıza renk getirebilir.

Kahve falında ayak bileklerinin kesildiğini görmek anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun ayağının kesildiğini görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, isminden sıkça söz ettireceğine delalet eder.

Kahve falında başka birinin ayağının kesildiğini görmek ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ayaklarının kesildiğini görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında eşinin ayağının kesildiğini görmek önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine delalettir.

Kahve falında ayağın kesilmesini görmek yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, fal sahibinin de çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak kesilmesini görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annesinin ayağının kesildiğini görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir