AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakları yerden kesilmek

Kahve falında ayakları yerden kesilmek

Kahve falında ayakları yerden kesilmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, büyük başarı kazanacağına, karın artacağına inanılır.

Kahve falında ayakları yerden kesilmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler yüksek sesle taleplerini sıralamaya başlayabilirler.

Kahve falında ayakları yerden kesilip uçmak özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, evlatlarından hayır bulacağına yorulur.

Kahve falında ayakları yerden kesilmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağı yerden kesilmek işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayak baş parmağının kesildiğini görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, suç işleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakların kesildiğini görmek maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak tabanının kesildiğini görmek toparlanacağına, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak bileklerinin kesildiğini görmek arzularına kavuşacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına inanılır.

Kahve falında birinin ayaklarının kesildiğini görmek uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir