AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak tabanının kesildiğini görmek

Kahve falında ayak tabanının kesildiğini görmek

Kahve falında ayak tabanının kesildiğini görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, bunun şans olacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında ayak tabanının kesildiğini gördüyseniz:

  • Kendi önceliklerinizi hatırlamalısınız.

Kahve falında ayak tabanının kesildiğini görmek dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, parasız kalmaya rivayet eder.

Kahve falında ayak tabanının kanadığını görmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak tabanı görmek pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirli ayak tabanı görmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına alamet eder.

Kahve falında ayak tabanını görmek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında ayak tabanını kirli görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayak tabanını kara görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya delalettir.

Kahve falında ayak tabanında yara görmek İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, zaferlere doymayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir