AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ayağının altını öpmek

Kahve falında birinin ayağının altını öpmek

Kahve falında birinin ayağının altını öpmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin ayağının altını öpmek gördüyseniz:

  • Sizden yardım veya danışmanlık istenmedikçe çevrenizdeki kişileri yönlendirmemeye çalışmanızda veya oldukça hassas yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında ayak altını öpmek iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin ayağının altını öpmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında başkasının ayağının altını öpmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına alamet eder.

Kahve falında ayağın altını öpmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün ayağının altını öpmek gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına delalettir.

Kahve falında annenin ayağının altını öpmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine alamet eder.

Kahve falında şeyhin ayağını öpmek ruhunu güzelleştireceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının ayağını öpmek düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir