AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeyhin ayağını öpmek

Kahve falında şeyhin ayağını öpmek

Kahve falında şeyhin ayağını öpmek kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, böyle işlere kalkışacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına işaret eder.

Kahve falında şeyhin ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Baş dönmesi halsizlik gibi şikayetleriniz olabilir.

Kahve falında şeyhin ayağını öpmek yolculuğa çıkmaya, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine delalettir.

Kahve falında şeyhinin elini öpmek iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına alamet eder.

Kahve falında şeyhin elini öpmek hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir şeyhin elini öpmek kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, iyilik bulacağına işaret eder.

Kahve falında şeyh eli öpmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine inanılır.

Kahve falında şeyhini öpmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine alamet eder.

Kahve falında şeyh elini öpmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında şeyhini ağlarken görmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir