AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ayağını yalamak

Kahve falında birinin ayağını yalamak

Kahve falında birinin ayağını yalamak kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, muradınıza ereceğinize, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, kötülüklerden uzak olacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin ayağını yalamak gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin hayatlarına neşe, kolaylık veya zenginlik katmak için gerekli her şeye sahipsiniz.

Kahve falında kadın ayağı yalamak aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında ayak yalamak sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine işarettir.

Kahve falında köpeğin ayağını yaladığını görmek bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, sorunlu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ayak parmağı yalamak yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin ayağını yalamak iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşini yalamak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında erkeklik organı yalamak büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek şeyi yalamak iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir