AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak parmağı yalamak

Kahve falında ayak parmağı yalamak

Kahve falında ayak parmağı yalamak kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, üzüntüden sonra ferahlamaya, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak parmağı yalamak gördüyseniz:

  • Yeni ortaklıklara ya da evliliklere imza atabilir, sizden daha iyi konumda bir partner bulabilir ya da farklı kültürlerden gelen veya yabancı uyruklu kişilerle ilişkiler veya iş birlikleri kurabilirsiniz.

Kahve falında ayak parmağı yalamak büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, ilişkiye huzurun geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmak yalamak işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında parmaklarını yalamak günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının parmağını yalamak aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında parmağını yalamak sağlığının ve moralinin bozulacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ayak yalamak yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında kadın ayağı yalamak sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine işaret eder.

Kahve falında köpeğin ayağını yaladığını görmek variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir