AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin ayağını yaladığını görmek

Kahve falında köpeğin ayağını yaladığını görmek

Kahve falında köpeğin ayağını yaladığını görmek işlerin ters gideceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında köpeğin ayağını yaladığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin iş birliğine veya yardımına ihtiyaç duyuyorsanız empati yaparak ilerlemelisiniz.

Kahve falında köpeğin ayağını yaladığını görmek işe başlanacağına, büyük bir işin sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak yalamak inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak parmağı yalamak ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına yorulur.

Kahve falında birinin ayağını yalamak yaşamın belli bir düzene oturacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın ayağı yalamak kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına işarettir.

Kahve falında köpeğin elini yaladığını görmek maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin yüzünü yaladığını görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin yaladığını görmek iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir