AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek şeyi yalamak

Kahve falında erkek şeyi yalamak

Kahve falında erkek şeyi yalamak kendine döneceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek şeyi yalamak gördüyseniz:

  • Çocukça davranışlarda bulunmaz veya engellerseniz, tatsızlıkları önleyebilirsiniz.

Kahve falında erkek şeyi yalamak içine kapanacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine işarettir.

Kahve falında şeyini yalamak işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine delalettir.

Kahve falında bir şey yalamak kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek cinsiyet organı yalamak sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında erkeklik organını yalamak kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkeklik organı yalamak sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek uzvu yalamak elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında erkek organı yalamak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir